Érdekességek a világban

Érdekességek a világban

Eltitkolt szexuális vágyaink

2021. március 11. - Tünde blog

Eltitkolt szexuális vágyaink

 

Ma már szinte nincsenek tabuk a párkapcsolatokban, nyíltan beszélünk egymás között mindenről, még a szexről is.

Ma már természetes, hogy kendőzetlen szex tartalmú üzeneteket küldjünk a párunknak, a napszak bármely részében- egyfajta új előjátékot generálva :).

De valóban nincsenek titkaink?  Mindent elmondunk egymásnak? Nincsenek titkos szexuális vágyaink, álmaink amelyekről nem beszélünk?  Legyünk őszinték! Na ugye, hogy vannak.

Mindenki őriz egy vágyat, amelyet még a legjobb barátjának se mer elmondani.

Különösen a nők! A férfiak előbb kimondják amire vágynak.

A vágyakat soha nem szabad összekeverni a fizikai valósággal.

Szóval miért is nem beszélsz partnerednek a titkos szexuális vágyaidról? Talán mert nem akarod megbántani? Vagy attól félsz , hogy kedvesednek rosszul esik? 

Pedig a legharmonikusabb kapcsolatban is előfordulhat egy-egy visszatérő izgalmas vágyálom.

Mennyivel egyszerűbb lenne megbeszélni ezeket a dolgokat!

Megérteni egymás vágyait, belemenni egy közös szerepjátékba, nem csak akkor amikor a pasik akarják.

A legnépszerűbb párosítások közül néhányat én is megemlítek tanár-diák, orvos-páciens, beteg-ápolónő, főnök-titkárnő, pultos-vendég, mester-tanítványa, rendőr-rab és így tovább. A szerepek kiválasztását követően, egyezzetek meg a szituáció apróbb részleteiben is!

Nagyon fontos, hogy mindkét résztvevő korlátait figyelembe véve jöjjön létre a gyönyört hozó jelenet! A helyszín és kellékek kiválasztása a szerepektől függően változhat, sok esetben azonban nem szükséges külön ruhadarabokat, eszközöket beszerezni, pusztán a meglévő darabokat kell ügyesen párosítani.

A rendőrnő jelmezt például egy sötét elegáns nadrág, majd egy derekába tűrt ing, sötét napszemüveg és egy sötétre színezett alufóliás guriga (=gumibot) is tökéletesen helyettesíti! A szerepek tökéletes összhangját követheti egy-egy másik kissé erőteljesebb karakter magatokra öltése.

A szado-mazo estéket azonban, csak rugalmasabb pároknak javasolnám, melyek során feltétlenül alkalmazzatok egységes jelszót vagy jelet, mely könnyedén tudatosítja mindkettőtökben, hogy a játék már nem nyújt élvezetet!

A szexuális szerepjátékok haszna kétségbevonhatatlan, megléte üdíti a párkapcsolat minden szegmensét! A szex  közbeni szerepcsere egészségesnek bizonyul még a szakemberek szemében is, persze hozzáteszik, hogy pusztán addig a pontig, míg az öröm teljes megélése nem korlátozódik csak és kizárólag egy megváltoztatott személyiség felöltése során véghezvitt aktusra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fontossag.blog.hu/api/trackback/id/tr7316457532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása