Érdekességek a világban

Érdekességek a világban

Mindehhez először meg kell értened, hogyan működik a férfi...

2021. február 23. - Tünde blog

Mindehhez először meg kell értened, hogyan működik a férfi...

Kezdjük az ENERGIÁK oldaláról!

Az energiákról beszélek, de nem misztikus, ezoterikus világba kalauzollak, hanem logikus és érthető magyarázatokat kapsz. Az energia nem más, mint a benned is buzogó ÉLET, életerő, tetterő, teremtőerő, ami téged is nap, mint nap mozgat. Szóval, ez az ÉLETERŐ belőled is áramlik - belőled bentről kifelé. 

Képzeld el ezt az erőt, energiát úgy, mint egy energiagombócot, ami belőled indul és körötted is létezik. Egy nagy energiagombóc, aminek a közepén a tested van!

Ez az életerő - energiagombóc - mindenkiben felvehet NŐI és FÉRFI működéseket. A nőkben többször működik a lágyabb, befogadó NŐI minőségben ez az erő, de bennük is van férfi minőség is. A férfiakban pedig fordítva. Bennük a férfi minőség van túlsúlyban, de persze a női minőség is megmutatkozik időnként.

Most tekintsünk el a fizikai testtől, a férfitól és nőtől, és képzeld el csak magát az ENERGIAGOMBÓCOT! Ez az energiagombóc akkor működik FÉRFI minőségben, amikor bentről, a középpontból EGY CÉLRA FÓKUSZÁL, és KIFELÉ áramolva a CÉL felé indul. A férfi minőség egy kifelé áramló energia, ami CÉLRATÖRŐ, vezető, FELFEDEZŐ, HÓDÍTÓ, irányt mutató. Arra tart, ami felé a figyelme fókuszál. A teljes ERŐTÉR berendeződik a cél irányába, és így egy lézerpontosságú, markáns, határozott, feszes, kissé rugalmatlan erőt hoz létre. Ez az erő a férfi minőség.

Természetesen az ENERGETIKAI működésünk határozza meg a fizikai (anyagi) tested működéseit és FORMÁIT is. Az energia minőségéhez igazodnak a fizikai érzékszerveid is - és persze az agy berendezése és a szaporító szerveink is.

Az érzékszervekre térek most ki csupán, hisz abban, hogy a párod MEGNÉZ más NŐKET nagy szerepet kapnak az érzékszervek.

Ahogyan az energia lézerpontos "fénycsóvaként" világítja be a célhoz vezető utat, a férfiakban a LÁTÁS is egyfajta CSŐLÁTÁS-t jelent. A férfi látása élesebb, mint a nőké, fókuszált, de sajnos EGY FÓKUSZÚ. Ezért is van az, hogy a férfi egyszerre nem tud több dologra tartósan figyelni, és ezért van az is, hogy a periférián kívül eső dolgokat nem is veszi észre. Számára valami vagy van, vagy nincs, vagy fekete vagy fehér, aligha ismer finom átmeneteket.

Amit viszont észrevesz, azt  férfi szinte teljes testével fordulva követi, alaposan megnézi a nélkül, hogy mindezt önmagán felfedezné. Nem ritkán teljes testével fordul egy nő után, vagy olyan feltűnően mér végig egy nőt tetőtől talpig, hogy az már kimeríti a "zavarba ejtő", sőt: a "tolakodó" fogalmát is.

Szóval: a férfi alapvetően ÍGY NÉZ, így lát. Ez az ő NEM TUDATOS, automatikus működése. Ha a férfi nem foglalkozik a világ és önmaga megértésével, akkor benne is marad ebben az ÖSZTÖNÖS - nem tudatos - működésben, és sajnos sok nő számára tűnik majd udvariatlannak és faragatlannak.

A tudatosabb férfi már ettől udvariasabb, intelligensebb: ő is megnézi a nőket, de DISZKRÉTEBB, finomabb formát választ, és bizony ezzel finomabb és intelligensebb helyzeteket is teremt magának.

Mit tegyél Te, ha te vagy az a nő, akinek a párja így stíröli a nőket?

Először is: mondd el neki kedvesen és érthetően, hogy te kellemetlenül érzed magad akkor, amikor ő más nőket nézeget! Mondd el neki, hogy legjobban annak örülnél, ha egyáltalán nem nézne más nőkre, de ha ezt nem is tudja teljesíteni, akkor legalább tegye diszkréten, hogy ne hozzon se téged, se a megnézett másik nőt kínos helyzetbe! Jó, ha megérti, hogy egy látványos stíröléssel a nőkben nem vágyat fog ébreszteni ugyanis, hanem sokkal inkább ellenszenvet.

Ha a párodban egy csöppnyi megértés van, és persze intelligencia és udvariasság is, és a kapcsolatotokat is tiszteli, akkor ezt megpróbálja megvalósítani. Ha elsőre nem is sikerül, de rajta lesz azon, hogy megfeleljen neked ebben (is).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fontossag.blog.hu/api/trackback/id/tr6916436880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása