Érdekességek a világban

Érdekességek a világban

Szexualitás felsőfokon

2021. március 09. - Tünde blog

Nem titok, hogy minden pár esetén az egyik fél valamivel szerelmesebb, mint a másik. Egy feltáró, új tanulmány az odaadás szintjének mérésére egy barométert hozott létre. A szexi, új felmérés rávilágított arra, hogy az, hogy ki adja és ki kapja egy kapcsolatban az orális szexet, egyértelműen megmutatja, ki a szerelmesebb. A Victoria Milan által, mely egy olyan társkereső oldal, ahol házas vagy hosszútávú párkapcsolatban élő emberek keresnek házasságon kívüli viszonyt, készített vizsgálat keretében 9107 aktív férfi és női tag véleményét kérdezték meg azzal kapcsolatban, hogy milyen fontos számukra az orális szex és, ki az, aki inkább adja és ki az, aki kapja.

Az orális szex adása már régóta az intimitás és a bizalom jele a szerelmesek között, fontossága egy kapcsolatban sosem kérdőjeleződött meg. A nők 72 %-a és a férfiak 85 %-a azt állítja, hogy az orális szexnek minden hálószobában helye van, és hogy az évek során nem csökkenhet a fontossága. Az orális szex kedvelői – azaz az emberek többsége – mindkét nem háromnegyede – azt állítják, hogy élvezik azt, ha orális szexet adhatnak. Ez a nők 77%-át és a férfiak 72%-át jelenti. Nem meglepő, hogy amikor megkapják az elismerő visszajelzést, szárnyalnak. A nők 89%-a és a férfiak 94%-a örül annak, ha orális szexben részesülhet.

Amikor egy viszonyról van szó, az orális szexnek az étlapon kell szerepelnie. Ennek hiánya a nők 65%-a és a férfiak 68%-a számára lehet a banánhéj, amin elcsúszik az egész viszony. Ők azok, akik azt mondják, hogy véget vethetnek egy viszonynak, ha nem kapják meg azt az együttlétet, amire vágynak. Azok, akik szexuális értelemben szakemberek abban, hogy orális szexben részesítsék a másikat, de nem igazán jók másban a hálószobában, vagy nincsen csodálatos testfelépítésük, vagy szerencsések. A hölgyek 57%-a és az urak 66%-a azt állítja, hogy maradnak, ha továbbra is megkapják a rendkívüli orális élvezetet.

A szeretők Spanyolországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban nagyobb valószínűséggel hosszabb távon a kapcsolatban maradnak, ha ez az intim együttlét állandó fogás marad az étlapon – és azok, akik feltálalják, szeretik ezt csinálni. A spanyol hölgyek (84%), francia hölgyek (83%) és az Egyesült Királyság női lakosai (82%), valamint a spanyol férfiak (80%), franciák (76%) és az Egyesült Királyság férfi lakosai (79%) azt állítják, hogy élvezik azt is, ha orális szexet adhatnak. Hollandiában, az egyenlőségről ismert országban, nem meglepő, hogy a férfiak (80%-a) és a nők (81%-a) szereti egyenlően az orális szexben részesíteni a másikat. Az ír (80%), a dán (79%) és a belga (78%) nőknek örülniük kell – hiszen az ő országukban a férfiak jobban szeretnek orális szexet adni, mint a nők. Az ír (84%), a dán (82%) és a belga (84%) férfiak azt mondják, hogy szereti a hölgyeket kényeztetni.

A gyönyörű lengyel nők jól ismertek a hálószobai képességeiket illetően, szexuális repertoárjuk pedig az orális szex adása (78%) iránti szeretet is magába foglalja. A lengyel férfiak majd háromnegyede azt mondja, hogy jobban élvezik az orális szexet adni, mint kapni (73%). Dél-afrikai (77%) és magyar (75%) nők tudják, hogyan kényeztessék a férfiakat, és igazán élvezik is ezt. Férfi partnereiknek ínyére van, ha a hölgyeket jól megsimogatják a nyelvükkel. A dél-afrikai férfiak (74%) valamivel jobban élvezik ezt, mint a magyar férfiak (71%).

Az olaszok ismertek arról, hogy kedvelik az ízletes falatokat – és a férfiak (81%-a) élvezi, ha a nőket ízlelgethetik, miközben ők a szenvedély mámorában vonaglanak. Az olasz nők 76 %-a azt mondja, hogy élvezik azt, ha orális szexben részesíthetik a szeretőjüket. A svéd (71%), a görög (71%) és a német (71%) nők ugyanolyan szinten hajlamosak orális szexben részesíteni a szerelmüket. A svéd férfiak (79%) nagylelkűbbek, mint a görög (71%) és német (71%) társaik.

Ausztria és Ausztrália a bolygó két ellentétes oldalán helyezkedik el, de mégis szinte ugyanannyira szeretik a fellációt. Az osztrák (73%) és az ausztrál (72%) nők azt állítják, hogy élvezik az orális szexet, és a férfiak talán még jobban szeretik viszonozni ezt, az osztrák férfiak 75%-a és az ausztrál férfiak 76%-a szereti nyelvével kényeztetni szeretőjét. Hasonlóképpen a Cseh Köztársaság és Új-Zéland lakói azonos érdeklődést mutatnak a legintimebb cselekvésekben. Mindkét országban a nők 71 %-a mondja azt, hogy szeretik ezt a fogást felszolgálni. A cseh férfiak 76%-a örömmel adja ezt vissza a partnerének, míg a kiwi férfiaknak csak 68%-a mondja, hogy nem bánja, ha viszonoznia kell ezt a szívességet.

A norvégoknak mindene az egyenjogúság, és az ott élő férfiak és nők majdnem ugyanolyan mértékben élveznek orális szexet adni. A nők 70 %-a és a férfiak 69 %-a mondja azt, hogy élvezetes számukra, ha a szeretőjüket ízlelgethetik. A finn (68%), a svájci (63%) és a portugál (68%) férfiakat jobban érdekli, ha megízlelhetik a szeretőjüket, míg a nők szinte ugyanilyen lelkesek. A finn nők (64%-a), a svájci miss-ek (61%-a) és a portugál hercegnők (60%-a) viszonozza az orális szívességet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fontossag.blog.hu/api/trackback/id/tr1916455624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laeisz 2021.03.10. 09:53:28

Ez egy hülyeség!

A feleségem nem nagyon kedveli az orális szexet kapni, viszont ő gyakran leszop engem. Én szívesen kinyalnám őt, ez nem a "szerelmesség" kérdése, hanem csak egyszerűen annyi, hogy ki mit élvez.

Alick 2021.03.10. 12:30:48

A franciázáson kívüli orális szex azért eléggé egyoldalú. A legtöbbször az se az igazi, ha a nő blowjob-ra hajt.

steery 2021.03.10. 13:40:51

Az, hogy valaki szereti csinálni, nem jelenti azt, hogy tudja is csinálni vagy hogy jól csinálja? Mert az iskolában ugye ezt sem tanítják, a filmekben látottak meg a látványról szólnak, a tényleges élvezetről vajmi kevés információt szolgáltatnak.

kvadrillio 2021.03.10. 13:56:11

Szórakozás
Istenes Bence szerint a monogámia nem működik, „alternatív megoldások” kellenek
admin 24.hu
2021. 03. 10. 07:17
Mint mondja, nyolc év után már nem tud az ember úgy a párjához nyúlni, ahogyan először.

A YouTube-on futó IstenEst legutóbbi adásában többek között Fluor Tomi és Járai Máté is feltűntek, előbbi a szexualitásról beszélt elég nyíltan.
Kapcsolódó
Fluor Tomi: A férfiak tudnak érzelmek nélkül szexelni, a nők nem
Szerinte ugyanez igaz a kúrólájkokra is.

Majd Járai és felesége nyitott házassága kapcsán szóba került a monogámia, ami Istenes Bence szerint nem működő dolog.

34 éves fejjel ma azt gondolom, ez nagyon nehéz. Ez valamiért rosszul van kitalálva, mert nem működik a monogámia szerintem, nem így vagyunk kódolva mi, emberek, azt gondolom. Mi nyolc éve vagyunk együtt. Nem tudsz nyolc év után úgy hozzányúlni a párodhoz, mint ahogyan az első érintkezésekkor, az első hetekben vagy akár az első években. Képtelen vagy úgy megsimogatni, nem tudod úgy kicsalni azt az érzést belőle, nem érzed többé ugyanazt, mint amikor szerelmes vagy, amikor még izgulsz.

OK !...MIT LEHET ERRE MONDANI.....CSAK AZT, H....DE ÖRÖKKÉ ÁLLÓ FASSZAL SE LEHET ÉLNI BAZMEG ! :o)))))))

Tünde blog 2021.03.10. 14:36:09

@kvadrillio:
Igazad van, nem lehet örökké álló fasszal élni, létezni :)

2021.03.10. 21:42:40

hát ez valóban érdekes, az egész világ egy nagy szopás :)

kalandfereg 2021.03.11. 11:12:26

Nagy hülyeségek vannak ebben a cikkben leírva.
Korlátolt egy alak lehet a szerző.

andraszuzu 2021.03.12. 07:38:46

Ha ebbe az akademiai szintu tudomanyos kutatasba a hetkoznapokban megjeleno rendszeres szopasokat is megjelenitjuk, akkor mindkét nem reszerol már egy nem reprezentativ letszam eseten is a volumen tekinteteben akár 100%-os elutasitast is megfigyelhetunk egy kibővitett koordinata rendszer alkalmazasa eseten.
süti beállítások módosítása