Érdekességek a világban

Érdekességek a világban

Mi a jó szex titka?

2021. március 10. - Tünde blog

Mi a jó szex titka?

Nagy viták szoktak kerekedni abból, amikor valaki megkérdezni, hogy mi a jó szexuális együttlét titka. Miközben a filmek és reklámok azt mutatják, hogy két tökéletes test könnyedén egymásra talál, addig a valóságban a nők és a férfiak is teljesen máshogy élik meg ezt a dolgot.

Tökéletes test nem létezik

A baj ott kezdődik, hogy a normális emberek teste nem nevezhető tökéletesnek. Persze, a modelleké sem, azonban őket retusálják, és végig úgy játszanak a fénnyel, hogy legalább annak tűnjenek. Ezzel szemben a hölgyek gyakran takargatják a combjukat, szégyellik a hasukon a zsírt, vagy inkább lefogják a lötyögő karokat. A férfiakat sem kell félteni, ők is megküzdenek a sörhassal, a nemi szerv esetleges mérethiányával, és sokszor erekciós problémákkal is.

Szerencsére nem kell tökéletes test ahhoz, hogy élvezni tudjuk az együttléteket, viszont annál inkább szükség lesz az önbizalomra és a tiszteletre. Legelőször saját magunkat kell elfogadni. Ha mi megtanuljuk szépnek látni magunkat, akkor nem hagyjuk, hogy az aktuális párunk vicces csináljon a testünkből, vagy az érzéseinkből. Csak olyan embernek fogjuk megmutatni magunkat, aki tényleg rászolgált a bizalmunkra, amiért cserébe ő is tisztelet fog kapni.

A lelki kapcsolat

A szexuális együttlét többet jelent pusztán a fizikai kapcsolatnál, bár néha ezt nem merjük bevallani magunknak. A lelki kötödés sokkal nehezebb, mint ledobni magunkról a ruhát, és megosztani az ágyunkat egy idegennel. A lélek általában a legbelsőnkben van, sokat szenvedett már, és ezért nagyon nehezen nyílik meg mások előtt. Idő kell neki, beszélgetés, kommunikáció, a másik ember megismerése.

Ha eljutottunk addig a pontig, hogy megszerettük magunkat, és képesek vagyunk bízni a partnerünkben, akkor végre hallgathatunk a testi kívánságainkra is. Mert a test nem lesz csendben, akarni fogja az együttlétet, viszont utólag is jól kell éreznünk magunkat. Ha megtesszük a megfelelő lépéseket, akkor meg tudjuk válogatni, hogy kivel osztjuk meg az ágyunkat, ráadásul így tényleg jó szexben lesz részünk, akkor hosszútávon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fontossag.blog.hu/api/trackback/id/tr9016456724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása