Érdekességek a világban

Érdekességek a világban

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet!

2021. július 16. - Tünde blog

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet!

z együtt töltött hosszú évek után nagyon gyakori, hogy a párok életében jól bejáratott, megszokott sémák alapján működik a szex. Sőt az is benne van a pakliban, hogy ritkán kerül rá sor, meg az is, hogy egy idő után szexmentessé válik az együttélés, a házasság. Nem akarunk most olyan légből kapott kutatásokra hivatkozni, amelyek kimutatták, hogy például a heti rendszerességgel szexelő párok a legboldogabbak vagy legkiegyensúlyozottabbak, mindössze ahhoz szeretnénk néhány tippel hozzájárulni, miként javuljon az együtt töltött idő és a szexuális kapcsolat minősége. Találtunk egy remek listát a neten, amely szuper tanácsokkal lát el, hogy miként teheted az unalmassá vált szexet izgalmasabbá. Szóval mielőtt legközelebb arra gondolnál, hogy jó lesz a jól bejáratott verzió is, kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

 

1)) Szervezz randit estét...amit persze szex is követ!
Csináljatok mindent pontosan úgy, mint egy első, második, harmadik randin! Azután nyomás haza és essetek egymásnak! Ne foglakozzatok a gátlásokkal. Élvezzétek egymást!

 

2)) Teremts nászutas hangulatot!
Tök mindegy, hol voltatok nászúton, képzeletben most menjetek mondjuk Hawaiira! Rendezd be a fürdőszobát vagy a hálót úgy, mintha az egy kényeztető spa részlege lenne! Tegyél ki gyertyákat, kapcsolj be valamilyen lágy zenét, díszíts fel a helyiséget, amivel csak akarod! Azután amikor a párod hazaér, invitáld egy illóolajos masszázsra, természetesen happy endinggel!

 

3)) Kerüljetek erotikus hangulatba!
Szerezz be egy erotikus novellát vagy bármilyen olvasmányt, bújjatok össze, és olvass fel belőle hangosan! Meglátjátok, mi sül ki belőle! Vagy mi sül el belőle :)

 

4)) Cseréld le a helyszínt!
Legyél kicsit bevállalósabb, s lépj fel egyértelműen a következő adandó alkalommal! Kezdésnek jó lesz a konyhapult vagy a mosógép teteje is, később pedig próbálkozhattok nem hazai pályán! De csak okosan!

 

5)) Játsszatok vetkőzős pókert vagy bármilyen szextársast!
Tűzzetek ki "szexjutalmat" is a nyertesnek, aki megválaszthatja mondjuk a helyszínt vagy a pozíciót!

 

6)) Iktassátok be ebédidőben!
Egy üzleti ebéd remek kifogás lehet arra, hogy kivegyetek egy hotelszobát és lazítsatok kicsit a rutinon!

 

7)) Inspirálódjatok a "szürke ötven árnyalatából"!
Szerezzetek be szemkötőt vagy bilincset, és próbáljátok ki! Még akkor is, ha csak nevetés lesz az egészből, máris közelebb kerültetek a szokatlanhoz.

 

8)) Vonjatok be ételeket!
Tök mindegy, hogy csokiszósz vagy tejszínhab, kísérletezzetek kicsit! A forró dolgokkal azért jobb vigyázni! Ti legyetek inkább forró hangulatban!

 

9)) Csináljatok minden mást, csak azt ne!
Randizzatok, csókolózzatok az utcán és nyilvános helyeken, jussatok el az előjátékig, de ne tovább! Idézzétek fel az ismerkedésetek időszakát, amikor még eszméletlenül vágyakoztatok egymásra! Azután persze fokozatosan, pár nap után vegyétek bele a szexet is a játékba!

 

10)) Kezdjétek a reggelt a zuhanyzóban!
Csak jól indulhat a nap egy közös, erotikus zuhanyozással! Hangolódjatok egymásra, frissüljetek fel, fedezzétek fel egymás testét!

 

11)) Flörtöljetek egész álló nap!
Akkor is, ha nem vagytok együtt! Küldjetek egymásnak szexre utaló üzeneteket, esetleg csúsztassatok egy pajzán szöveget tartalmazó cetlit egymás zsebébe, táskájába, bárhova, amit tuti, hogy a párotok napközben megtalál!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fontossag.blog.hu/api/trackback/id/tr5216629132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.07.16. 14:32:16

S olyan, hogy mindketten levetkőzünk, aztán matróz sapkát húzunk, beülünk pezsgőtablettás vízzel töltött jakuzziba, majd én levágom a körmeidet a kezeden, te meg leborotválod a seggemet?

Tünde blog 2021.07.16. 14:36:19

Ha neked ez jut csak eszedbe, akkor jó szórakozás kívánok hozzá!
Mi ennél a párommal kicsit kreatívabbak vagyunk :)

szuperszégyen 2021.07.16. 16:05:39

Hát, mondjuk nem sokkal, csak annyival, hogy fel bírtál ütni egy kliségyűjteményt :-D

bontottcsirke 2021.07.16. 16:34:25

vagy felhozok egy 18 éves kislányt , az tényleg sok mindent feldobna.

eßemfaßom meg áll 2021.07.16. 16:48:19

Mennyi eredeti ötlet, biztos vagyok benne, hogy sok 9 évesnek újdonságot jelentenek.

Angelanik 2021.07.16. 17:25:11

Na, most elképzelem az 50+-os, elhízott prolipárokat, ahol ezek megmozgatják a kapcsolatot...!:)))

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.07.16. 19:26:43

@Angelanik:

Miért ne? Kimennek randizni a szomszéd háztömb elé, aztán leülnek egy padra, befújják egymást tejszínhabbal, majd vetkőzös pókert játszanak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.07.16. 19:31:26

@bontottcsirke:

S aztán a 18 éves lány kiporszívóz és elmosogat, közben mi vetkőzünk.

Burgermeister 2021.07.17. 06:52:26

Jaj...na ezek a tippek lofaszt nem ernek. Elarulom a nagy titkot, ha nem kivanod a masikat ott reszeltek, semmi nem hasznal. Szivesen.

Motorogre 2021.07.17. 11:41:33

Nem rossz a cikk, de kell a sorok között olvasni : a lényeg hogy a pár lépjen ki a mindennapok sexuális rutinjából ! Hogy hogyan - az már rajtuk múlik !!

J.W. Booth 2021.07.17. 11:59:33

Mi a francot kieres már második napja ez a hülyeség az index-cimlapon? Kb. annyit ér, mint amennyi kommentet kapott. Én is csak azért futottam át, mert olyan régota kint van.
Ami nem megy magátol - vagy nincs meg a felekben az alapvetö igény rá - azt igy nem lehet beinditani.

Hiába száll be a gazdag kinai nö az ujonan vásárolt Ferrárijába, ha 2 km-en belül összetöri.

Field64 · https://moviecops.blog.hu/ 2021.07.17. 12:49:08

Én előkaptam a listámat, és a párom tényleg rendkívül kreatívnak bizonyult, mert rögtön pontosan megnevezte, hová dugjam fel magamnak a listát. :) Rajtam ne múljon a megújulás, szóval kipróbáltam a javaslatát: remélem, legalább ő élvezte. :)
süti beállítások módosítása